Splošno

Upravitelj spletne trgovine Nika nakit, Ročna izdelava nakita Nika Hauptman s.p., je v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Upravitelj spletne trgovine Nika nakit, se zavezuje, da bo varoval zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov trgovine. Zbrane osebne podatke bo upravitelj uporabljal izključno za opravljanje storitev, ki jih ponuja. Upravitelj spletne trgovine spoštuje zaupnost osebnih podatkov in zasebnost uporabnikov trgovine, zato bo storil vse potrebno, da jih zaščiti pred kakršnimikoli kršitvami in zlorabami.

Vaših osebnih podatkov ne bomo posredovali nepooblaščenim fizičnim ali pravnim osebam. V primeru sodelovanja z drugimi podjetji, ki za nas opravljajo določene storitve (na primer pošiljanje paketov), bo omogočen samo dostop do podatkov, ki so brezpogojno potrebni za izvedbo njihovih storitev.

Vse naše spletne aktivnosti so v skladu z evropsko zakonodajo (EU Directive 95/46/EC, 2002/58/EC in Treaty Conventions ETS 108, ETS 181, ETS 185, ETS 189) in nacionalno zakonodajo Republike Slovenije (Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1), Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2) itd.). Politika zasebnosti obravnava ravnanje z informacijami, ki jih ponudnik dobi o vas, kadar obiščete in uporabite našo spletno trgovino.

Uporaba osebnih podatkov

Upravitelj spletne trgovine Nika nakit za potrebe opravljanja storitev, ki jih ponuja, zbira, vodi, obdeluje in shranjuje naslednje uporabnikove podatke:

  • ime in priimek,
  • firmo oz. naziv pravne osebe (v kolikor ga uporabnik vpiše ob nakupu),
  • naslov elektronske pošte,
  • naslov,
  • IP številko,
  • druge podatke, ki jih uporabnik prostovoljno zapiše ob oddaji naročila ali kontaktnega obrazca.

Za pravilnost podatkov, ki jih vnesejo uporabniki, upravitelj spletne trgovine Nika nakit ne odgovarja.

Pravice uporabnika

V skladu z določili Splošne uredbe EU o varstvu osebnih podatkov (GDPR) imate pravico do dostopa do vaših osebnih podatkov, pravico do popravka, pravico do izbrisa (‘pozabe’), pravico do prenosljivosti, pravico zahtevati omejitev obdelave osebnih podatkov in pravico do ugovora. Vpogled v vaše podatke lahko kadarkoli zahtevate preko elektronske pošte na naslovu info@mugsandhugs.si.

Piškotki

Piškotki so majhne datoteke, ki v vašem brskalniku shranijo določene podatke in nastavitve. Te pomagajo spletni strani, da vas prepozna, ko se nanjo vrnete ali si zapomni določene podatke (na primer izdelke, ki ste jih dodali v košarico).

Pred potrditvijo piškotkov se naložijo samo piškotki, ki ne shranjujejo vaši osebnih podatkov ali podatkov, ki bi v povezavi z drugimi lahko kakorkoli razkrivali vašo identiteto. Piškotki v spletni trgovini Nika nakit se uporabljajo za zbiranje informacij o obisku strani in izboljšanje kakovosti vsebin ter funkcij spletne trgovine.

Privolitev

Z uporabo spletne trgovine se kot uporabnik strinjate s splošnimi pogoji, objavljenimi na tem spletnem mestu. Na tem mestu lahko kot uporabnik redno spremljate morebitne spremembe splošnih pogojev ter posledično načina in namene obdelave zbranih osebnih podatkov.

Morebitna vprašanja o zasebnosti in obdelavi osebnih podatkov lahko naslovite na podpora@nikanakit.si.